·384 syf.····Okunma: 25 Ağustos 2023 19:58 Tek gecede bana kendini okutan, konusu ile içimi sımsıcak yapan, akıcı anlatımı ile sıkmayan şahane bir kitabın yorumuyla geldim bugün.
Ava annesi çekip gittiğinden beri kadere inanmıyordu. Hatta şuan bu delice yağmurun altında büyükannesini son kez görmeye gidiyor olmak gerçeği bile onu bir umuda bağlamıyor aksine Tanrı ile pazarlağa girecek kadar umutsuz hissediyordu. Bu son görüşme o ailenin kızları için çok önemliydi. Çünkü büyükanneleri Ava ve kız kardeşlerini ölmeden önce bir armağan ile kutsayacaktı. Ava tedirgin sürüşüne devam ederken aklından geçenlerle deli olmamaya çalışıyordu. Her şey bir anda olmuş ufak bir kaza, kazanın ardından son dakika geliş ve vedasız bir veda.. Sonrasında büyükannesinin son sözleri ve bir anda ortaya çıkan detaylar ile öğrendikleri onu hem kadere, hem aşka inandırabielcek mi dersiniz?
Ayy bu son dönem okuduğum en dolu dolu en minnoş kitaptı. Nahifti kesinlikle. Hiç sıkmadı. Kız kardeşler arasındaki çekişmeli eğlence,Rion ve arasındaki sebepli başlayan ama güzel devam eden arkadaşlık, geçmiş temalı bir gerçek.. Cidden hepsi çok güzel işlenmişti.Kız kardeşler arasında favorim Charm oldu kesinlikle. O kadar eğlenceliydi ki anlatamam. Bolca kahkaha attırdı bana. Rion ve hassas kalbi çokça sevilesiydi. Ava ve inadını kırmak ise bence gerçekten dozunda işlenmişti. Kader elbet vardı ama ona inanmak ayrı şeydi. Ki kızımız bunu adım adım deneyimleyerek yakaladı. Bir fotoğraf ve bir kutsama nelere sebep oldu bir bilseniz? Bilmeniz için bu güzellik deli dehşet tavsiyemdir! İçinde yetişkin içerik yok ve bence genç kızlarımızın okuması için çokta güzel bir seçim olacaktır. Aşk mı? O elbette her zaman bir yolunu bulacaktır.. Geçmişte de, günümüzde de..