Puan vermedi·92 syf.····Okunma: 26 Ağustos 2023 01:55 Selam Millet
İnanılmaz tatlış bir şiir kitabı okudum ben. Resmen baştan aşağı zarafet kokuyor. Sizleri ilk kapak tasarımı ile büyüleyip içine çeken bir kitap. Kapağı araladığınız da ithaf ettiği kişiler arasında dikkatimi çeken tek birşey oldu " hala bir yerlerde Milenaya Mektuplar okuyanlara" diyordu genç şairimiz. Ben ilk yazarın on beş yaşında olduğuna asla inanmadım, çünkü o kadar sağlam cümleler vardı ki oldukça şaşırdım diyebilirim. Ama yetenek böyle birşeymis dedim en sonunda. Şiirlerin çoğunluğunda sevgi ve özlem hali mevcut. Bir tık yoksunluk hissediyorsunuz okurken ama çoğunlukla o sevgi akışını okumak yeri geldiğinde sitemlerine acı bir tebessüm etmek sizde enteresan hisler uyandırıyor. Kitabımızın ismi çok farklı ve çok hoş. İsmin anlamını sorduğumda normalde yazarın mahlası olduğunu öğrendim. ( çok hoş ya ) Ve yine içerisinde sizleri şiirlerin yanısıra çok hoş çizimler de karşılıyor .Velhasıl kelam benim çok severek okuduğum bir şiir kitabı oldu. Yazarımızın kalemine sağlık okuyacaklara şimdiden keyifli okumalar dilerim