-Sigara İçtim (6 Puan) -Sarhoş Oldum (2 Puan) -Karşı Cinsten Birini Öptüm (6 Puan) -Sokağa Tükürdüm (1 Puan) -Okuldan Uzaklaştırma Aldım (9 Puan) -İnsan Kandırdım (3 Puan) -Okuldan Kaçtım (9 Puan) -Kalbim Kırıldı (7 Puan) -Ağladım (7 Puan) -Emanet İhanet Ettim (9 Puan) -Kalp Kırdım (8 Puan) -Şükretmedim (9 Puan) -Ağaç Ve Banklara Harf Kazıdım (8 Puan) -Fal Baktırdım (8 Puan) -Muska Yazdırdım (8 Puan) -Eşek Şakası Yaptım (9 Puan) BENİM 38 ÇIKTI SİZİN KAÇ ?
İnsan ve Duygular
··2 alıntı·
12,7bin Gösterim
Bu gönderinin kitaplarla ne ilgisi var? Çok meraklıysanız böyle şeylere gidin Twitter falan açın kendinize. Mahvettiniz uygulamayı.
Bu yorum görüntülenemiyor
Uygulamayı amacı dışında kullanmayalım lütfen. Bu gibi gösterilerinizi diğer sosyal mecralarda sergileyiniz.
@Y_Yusra İşte anlamayana anlatmak biraz zor.
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu ne ya bu nasıl Bir paylaşım Allah aşkına, siz burayı ne ile karıştırıyorsunuz anlamadım, ve bu iletiyi neye göre beğeniyorsunuz onu da anlamıyorum, gidin bu saçma sapan paylaşımı başka sosyal medya hesabınizdan paylaşın !!!
Takip ettiğim kişilerin yorum yapmamış olması o kadar sevindirdi ki beni sebepsiz✨️