2023 9. kitabı
Okunma: 25 Ağustos 2023 20:08
Öncelikle yazarın yazım dilini, karakterlerin içini anlatma şeklini beğendim. Kitap sıkmıyordu ve yazarın kalemi de olaylar da sarıyordu, okurken zevk aldığım bir kitap oldu. Ava ve Alex arasındaki bağı, ikilinin karakter gelişimlerini ve Alex için Ava’nın değerinin yansıtılma şeklini de beğendim. Bunu her romantizm kitabı için söylüyorum, puanı kırdığım tek kısım çok fazla cinsellik sahnesi olması oldu. İki kişi birbirine aşıkken baş başa kaldığında yapacakları tek aktivitenin birbirine dokunmak, sevişmek olarak yansıtılması benim hoşuma gitmiyor açıkçası. Elbette cinsellik olacak, sonuçta romantizm kitabından bahsediyoruz ama beraber geçirdikleri her anın cinsellikten ibaret olması hoş değil bence. Beraber başka şeyler yaparak da eğlenebilirler diye düşünüyorum. Beni rahatsız eden tek kısım buydu. Artık cinselliği ortaokula giden çocuklar bile bildiğinden on sekiz yaş üstündekiler okusun demeyeceğim, liseye geçmediyseniz okumanızı pek tavsiye etmem. Daha masum kitaplar da okuyabilirsiniz ama kendinizi “yok ben illa okuyacağım” diye şartlandırdıysanız da yapacak bir şey yok.
Çarpık AşkAna Huang · Martı Yayınları · 20234,922 okunma