2023 22. kitabı
Neler neler yazmak istiyorum. O kadar doluyum ki duygularımı nasıl ifadeceğimi nasıl toparlayacağımı bilemiyorum ve bunun içinde belki biraz zamana ihtiyacım var ama ben durmadan bitirdikten sonra hemen taze duygularımla yazıya dökmek istedim. Burada yorumları bilerek başlamıştım önyargılı olmayın demişlerdi ama o kadar kendime hakim olamadım ki Layana’ya 150 sayfalara kadar kızdım seni ne zaman anlayacağım kadın dedim üç satır okudum sinirden yükseldim soluk aldım tekrar döndüm nasıl anlayacağım yeter dedim ama sırf sadakatsizliğine odaklanıp kızmayı seçmişim ki önümdeki ipuçlarının hepsini kaçırmışım. Muazzam bir kitaptı ne söylesem spoi olacak sadece sabırla okunmasını diliyorum. Çevremdeki herkese okuması için baskı yapacağım çünkü hakkediyor bunu fazlasıyla. Yazarın yazım dili, konuyu ince ince işlemesi, psikolojik detayları anlatım biçimi çok güzeldi. Özellikle sonunda en sevdiğim konunun en güzel şekilde hikayeye katılarak son noktaya bağlanması çok özeldi çok. Layana-Brant-Lee size aşık oldum. Evreninizle tanıştığım için çok şanslıyım. Bir kez daha bu sefer her şeyi bilerek okuyacağım ve yeniden sizinle kavuşana kadar da sizi çok özleyeceğim
Karanlık YalanlarAlessandra Torre · Yabancı Yayınevi · 2015612 okunma