2023 200. kitabı
Okunma: 30 Ağustos 2023 18:55
Çok bekleyince acır, en çok çay için kullanılır ama genele de cuk diye oturan bir söylem değil midir sizce de? Her şey çok bekleyince acıyor, insanlar hatta duygular bile … #çokbekleyinceacır Hatice Akalın tarafından yazılmış tam kıvamında demlenmiş, mis kokulu çay lezzetinde öykülerden oluşan kendisi minik etkisi büyük bir #öykükitabı 10 tane öykü var bu kitapta. İnsanı anlatan, yolu insandan geçen, insana varan minicik öyküler. Başlamasıyla bitişi şıp diye ama noktayı koyduğu yerde derin bir sessizlikle es verip düşündüren, dinlendiren, adeta düşüncelerinizi dillendiren öyküler bunlar. Değerli meslektaşım #haticeakalın su gibi duru ve akıcı bir dille yormayan hatta bir pudra yumuşaklığı ile ruhunuzu okşayan öyküler yazmış. Ama nasıl güzel yazmış öyle ki hani devamı da olsaydı bayıla bayıla okurdum ben. O kadar çok sevdim. Öykülerin birinde kendinizden bir şey bulmamanız neredeyse imkansız. Hal böyle olunca da ailenin küçük kızı okuduğu okuldan tatile gelmiş de salonda oturmuş tatlı tatlı anlatıyor sanki başından geçenleri, gördüklerini ve duyduklarını hissiyatı ile okunuyor bu öyküler. Öyküye mesafeli yaklaşanlar hele yaklaşın bu öyküler size öyküyü sevdirecek garanti veriyorum. Su ‘ın tavsiyesi ile okuduğum @mahaledebiyatyayin kalitesi ve @sertacaltuntepe ‘nin şahane kapak tasarımı ile bizlere ulaşmış bu nefis öykü kitabını siz de #mutlakaokuyun okutun. #sağliklavekitaplakalın Hatice Akalın
Çok Bekleyince AcırHatice Akalın · Mahal Edebiyat Yayınları · 202364 okunma