2023 234. kitabı
Okunma: 02 Eylül 2023 19:17
Blood Moon Brides adlı serinin ilk kitabı kendileri 5 adet korkunç güçlü ırklarını koruyan tanrı gibi vampir var olduğuna göre seri toplamda 5 kitap olur diye düşünüyorum :) Constantine Caputo Vampirlerin en acımasız, en korkunç ve vahşisi olan bir grup savaşçı olan Beşlerin komutanı . Kitap 5 sene öncesi ile giriş yapıyor Constantine eşini hissediyor ve gidip onu bulduğunda henüz 16 yaşında olduğunu görüyor . Ve tanışma olayına girmeyip 21 yaşına gelmesini bekliyor . Fakat kızı beklediği yıllarda Konstantin müstakbel gelinin üvey babasının onun can düşmanı olduğunu fark ediyor ve ikilemde kalıyor . Delphine Albertan donuk duygusuz bir anne ve korkunç zalim üvey babasının elinde tamamen tutsak bir hayat geçiriyor . Kız abarık boyutlarda her şeyden soyutlanmış halde yaşıyor ve eşinin kim olduğunu bilmiyor ama 21 yaşında alınacağını biliyor . Constantin ve diğer 5 arkadaşının törenle gelinlerini aldığı gün geliyor gelinleri veren aileler için bu çok mühim saygınlık ve para demek . Fakat Constantin Delphine alıyor ama üvey babasına para vermiyor üstelik ensesinde olduğunu belirtiyor :) Delphine o kadar masumdu ki, o kadar korunaklıydı ki. Ama çok cesurdu ve sağlam bir iradeye sahipti. Constantin'e aşık oluyordu ve onun da kendisine aşık olması için elinden gelen her şeyi yaptı. Romantizmi kendi kendine öğretme şekline hayran kaldım çok sevimlicik ve açık sözlüydü halleri . Sonuç olarak Delphine ve Constantine tatlı bir çiftti. Delphine'in istemeden müstehcen davranması falan tatlıydı . Tabi bazı ufak olaylar yaşandı işler halledildi güzel bir seri başlangıcı oldu . Devam çiftini bile öğrendik bir tık daha uzun ve ilave olaylı olsaydı dedim sadece :P Bu arada çiftlerin Vampir olması güzeldi çoğunlukla Vampir erkek insan kadın olur zira bu tarz kitaplar .
Blood Moon BoundSherilee Gray · Sherilee Gray · 01 okunma