Türkiye Cumhruiyeti’nin başına bela olacak oluşum!
2023 36. kitabı
Okunma: 13 Mayıs 2023 17:07
Kitabımızın konusu SADAT, belki ileride Türkiye Cumhuriyeti’nin başına PKK ve diğer terör örgütlerinden daha fazla belaya yol açacak sözde “askeri danışmanlık” şirketi kısacası paramiliter oluşum. Kimdir bu SADAT? 2012 yılında TSK’dan irticai faaliyetlerden ötürü ihraç edilen Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi’nin ve kendisi ile beraber ihraç edilen 23 subay ve astsubay tarafından kurulan oluşum. Bu oluşum çeşitli sınıflardan emekli olmuş ya da ihraç edilen 200 kişi ile faaliyetlerine devam etmektedir, bu oluşuma neden tehlikeli diyorum çünkü içerisinde bulunan personellerin hepsi TSK’dan irtica faaliyetlerden ötürü emekli ya da ihraç edilmeleri ve bu kişiler sıradan bir tarikat müridinden ziyade askeri eğitim almış olmalarından kaynaklı. Kendi resmi sitelerinde dahi verilen eğitimleri aşağıya bırakıyorum isteyen kendi sitelerinden de bakabilir. 28 Şubat 2012'de, 28 Şubat müdahalesinden tam 15 yıl sonra emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi ve 23 emekli/eski subay ve astsubay tarafından SADAT kuruldu. SADAT... Rastgele seçilmiş bir isim değildi... Arapçada "seyyitler" anlamına geliyor. "Seyyitler" ise Hz. Muhammed'in soyundan gelenler demek... SADAT’ın eğitim olarak verdiği dersler; 1. Genel Eğitim Paketleri a. Teker Muharebe ve Küçük Birlik Taktikleri Kursu, b. Özel Birlik Temel Kursu, c. Özel Birlik İleri İhtisas Kursu, d. Havacılık Kursları, 2. Alternatif Uzmanlık Kursları a. Kara Kuvvetleri için Eğitim Paketleri i. Kara Harekatı Eğitim Paketi, ii. Keskin Nişancılık Eğitim Paketi, iii. Özel Görev Nişancısı (Sniper) Kurs Paketi, iv. Koruma Kurs Paketi, v. Tahrip Kurs Paketi, vi. Gayrı Nizami Harp Kurs Paketi, vii. Meskun Mahal Operasyonları Eğitim Paketi viii. Tek Er Muharebe Kurs Paketi, ix. Topçu ve Havan İleri Gözetleyicilik Kurs Paketi, x. Tank Avcılığı (Zırhlı Araç Tahribi / Sağlam Ele Geçirilmesi) Kurs Paketi b. Deniz Kuvvetleri için Eğitim Paketleri i. Su Üstü Harekatı Eğitim Paketi, ii. Su Altı Harekatı Eğitim Paketi iii. Kurbağa Adam Eğitim Paketi iv. Denizde Arama Kurtarma Harekatı Eğitim Paketi c. Hava Kuvvetleri için Eğitim Paketleri i. Paraşüt Eğitim Paketi ii. Hava Harekatı Kurs Paketi, iii. Helikopter Pilotu Kurs Paketi iv. Helikopter Harekatı Eğitim Paketi v. Savaş Pilotu Eğitimi vi. Uçak Tip Eğitimi vii. Uçak Pilot Eğitimi d. Emniyet Teşkilatı için Eğitim Paketleri i. Hudut Karakol Emniyeti Kurs Paketi ii. Polis Özel Harekat Temel Eğitim Paketi iii. Meskun Mahal Operasyonları Eğitim Paketi Gelelim SADAT’ın bir diğer tehlike yaratan unsuruna kurucusu Adnan Tanrıverdi’nin 2018 yılında Cumhurbaşkanı danışmanı olması ve kendi çıkarlarına göre bir çok kanunu çıkartmaları o kanunlardan bazıları ve savundukları görüşler Faaliyete geçmeyen anayasa taslak maddeleri: #206156721 Faaliyete geçen anayasa maddeleri: #206156494 Adnan Tanrıverdi’nin Anayasal düzene karşı söylemiş olduğu söz: #206083517 Bir diğer tehlikeli olan ise Laiklik ve Ulus devletini tehdit eden ASRİKA konferansı 23-24 Kasım 2017 tarihinde "Geçmişten Geleceğe Yönetim Biçimleri" başlığıyla İstanbul'da toplandı. Kongrenin sonunda bir anayasa taslağı kaleme alındı. 63 sayfa ve 181 maddeden oluşan, Türkçe, Arapça ve İngilizce dillerinde hazırlanan "İslam Ülkeleri Konfederasyonu Anayasası" ile ayrı bir yönetim şekli, askeri gücü, yargısı, başkenti, bayrağı, dili olan "İslam Devletler Birliği" kurulması önerildi. Bu anayasanın 6. maddesine göre, ASRİKA İslam Devletler Birliği'nin resmi dili Arapça, bayrağı kırmızı-yeşil zemin üzerine beyaz ay ve milli devlet sayısı kadar yıldız, başkenti İstanbul /Türkiye olarak belirlendi. Madde 7'de ise "ASRİKA İslam Devletler Birliği'nin temel amacı; İslam şeriat ve akidesini hakim kılarak... " sözleriyle kurulacak devletin de şeriatla yönetileceği ifade ediliyordu. Kısacası Gölge Ordu isimli kitabımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin başına bela olacak bir oluşumu çok akıcı ve sade bir dil ile anlatıyor. Her bilinçli vatandaşın okuyup karşısındaki büyük tehlikeyi görmesi gerekiyor.
Gölge OrduCaner Taşpınar · Kırmızı Kedi Yayınevi · 2022156 okunma
1 +1'leme
Wagner örneği var yakın tarihte mesela,aynı olayların olmayacağının garantisi yok.