Kaybolmanın eşiğinde bir hayat...
2023 70. kitabı
Okunma: 24 Ağustos 2023 23:01
Tarık Tufan
Tarık Tufan
’ın kalemiyle geçen aylarda
Âşıklara Yer Yok
Âşıklara Yer Yok
ile tanışmıştım. Bu ay birkaç arkadaş ile beraber
Kaybolan
Kaybolan
kitabını okuduk. Kitap akıcı, yazım dili sade ve duygu geçişi başarılı olduğu için çok hızlı
KaybolanTarık Tufan · Doğan Kitap Yayınları · 20205,1bin okunma
Bu kitabı da okumalı en kısa zamanda. Sağolun. Habibe hocamın yorumundan sonra da merak etmiştim. Şimdi daha da çok merak ettim. Kaleminize sağlık.
Önceki 1 yanıtı göster
Keyifli okumalar hocam🌿🌿
"Hafıza-yı beşer kendisi ile kalınca kötü anıları hatırlamayı ve vicdan muhasebesi yapmayı sever." imiş hocam. Ama bence yine de insan güzel anıları hatırlamalı. Ümitvâr olmalı. Yıldız 'a ben de haksızlık etmişim galiba. Düşününce hak verdim. Bağlantılar da çok güzel kurulmuş yine. Kaybolan yorumunuzu bilhassa merak ediyordum. Farklı açıdan bakmayı öğrendim bu incelemenizle. 6 karşı tarafa 9 gibi görünebilir ve iki taraf da haklıdır aslında. Ne diyeyim kaybolanlardan değil tutunabilenlerden olmak temennisiyle. Yüreğinize sağlık. 🙏👍👌👋👋👋
Teşekkür ederim hocam. "Ümit iyi bir kahvaltı, kötü bir akşam yemegidir" ümitlerimizin sonuca ulasmasi temennisiyle diyeyim😉 keyifli okumalar🌿🌿
1 yanıtı göster
Ve beklenen inceleme geldiii 🤩🤩 Özellikle birlikte okuduğumuz kitapların üzerine sizin incelemeyi de okuyunca puzzle'in eksik parçası tamamlanmış oluyor bende 🤗🙈 Çok severek okudum ben de, iyi ki birlikte okuduk. Yüreğinize sağlık hocam yine şahane bir analiz yapmışsınız 👌🫶🤗
🤗🤗 keyifli okumalar hocam🌿🌿