öncelikle filmi indirme sebebim izlerken takılma oluyor diyeydi ama yine de bu sefer takılmadan izledim geç saatler olduğu için. son dönemde çok fazla felsefik ve durağan filmler izledim. bu filmin gerilim filmi olduğunu sonradan anladım. açıkçası gerilim filmlerini seviyorum. sadece saçma kurguları olan korku filmlerini sevmiyorum. film ne kadar gerilim filmi olsa da yine de mesajları olan bir filmdi bence. başroldeki kızın oyunculuğu çok iyiydi. alıntıda sağlıklı insanlardan bahsediyor fakat bu kızın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Camus'a göre öyledir belki ama bana göre ölümü en çok sağlıksız insanlar arzular. bu kızın da sağlıksız olmasının sebebi bence ailesi ve yaşadığı travmaları olabilir. sahnelerin tahmini zor bir film değildi. yani sadece babasını timsaha atacak diye düşündüğüm kısım beni yanılttı o kadar. son ölen sarışın kızın arada o kadar metre mesafe varken kaçamaması beni ayrı bir tilt etti diyebilirim 😄 yani niye kimse kaçamıyor bundan anlamadım 😂 film genel olarak güzeldi. teşekkür ederim tekrardan Şahsenem 🙏🏻