Senden sonra ne yaparım bilemiyorum Hangi adam senin kadar beni sever Hangi gözyaşı gözyaşların kadar Ve hangi el senin kadar temiz olur bilemiyorum. Yokluğuna durduğumda canım yanar Istırabım kat be kat artar acımı susturamam Azalırım azar azar.. Kalbim kanar ha kanar durduramam Sensiz nefes alamam bir şey yapamam Kimsesiz kalırım hiç bir yere sığamam Gidersen bir gün sen eksilirim Dağlarım yıkılır dallarım kırılır yapraklarım dökülür Hatıralarında kalanlarında ezilirim Dokunduğun her şey bende büyür Nefesim kesilir umutlarım ölür Sen benim döküldüğüm denizsin An be an çözüldüğüm düğümsün Göğsünden söküldüğüm ilmeksin Sensizlik kördüğüm ölümümsün Biz seninle simidin iki yarısıyız Martılara ekmek attığımız boğazın hırçın dalgasıyız Ve bu şehrin iki yakasıyız Düşürürsen göğsünden kim kurtarır dalgalardan Simidi benimle kim böler güvercinlere yem atar baba! Sen benim çocukça davranışlarım çölde gözyaşlarım Zirifi karanlıklarda ışıklarım Hiç bitmeyen umutlarım Ondokuzumda ağıtlarım Giderken el kapısına arkama baktığım tek adamsın Ya babamsın canımsın kanımsın öteki yarımsın. Ne olur çalma benden beni Söndürme gözlerimi ,alma dizlerimin ferini Yoksa kim yüzdürecek kayıkları Kim tutacak benimle balıkları sonra hayata salacak Herkesin bir yaşama hakkı daha var kızım diyecek O halde soruyorum baba Her canlının kutsal yaşama hakkını adaleti merhameti sevgiyi kim öğretecek Kim senin kadar bir daha beni sevecek Yok yok inanmam Senden sonra sen gibisi asla gelmeyecek babam.
Acı
7,7bin Gösterim
Bebeğim çok geçmiş olsun hayırdır bitanem babanın nesi var ne yapabilirim ya da yapabileceğim bir şey varsa lütfen özelden yaz konuşalım olur mu
carpediemcarpediem tamam canım
Bu yorum görüntülenemiyor