·352 syf.····Okunma: 08 Eylül 2023 00:05 #gözünüaçdanıbrown
- TALIA HIBBERT
Yetişkin içerik
“Hayatta her zaman çizgiler vardı. İyi ya da kötü. Sadece onları anlamanız ve kazandıran oyuna sadık kalmanız gerekiyordu.
Yolundan şaşma..”
“Dünya mutlu sonlar ve sonsuza dek mutlu sonlar olarak ikiye ayrılmıyordu. Her yerde nimetler ve etrafında neşenin binbir tonu vardı. Her tonun tadına varılmalıydı…”
Ne istediğini bilen, akademik kariyer yapmak isteyen, başarılı, uçarı ve rahat bir kişiliğe sahip Danika Brown. İlişkilerinde de rahatlığı ön planda tutuyor. Onun için aşk yok, duygular ön planda tutulmayacak rahat, relax, bağlanmadan sadece keyif ve zevk için sürdürülecek ilişkiler gerekiyor. Çünkü daha önce duygusal bir ilişkide ağzı yanmış. Bu nedenle de duygusal birlikteliklere kapısını kapatmış. Şuan akademik kariyer yapmak doktorasını tamamlamak aynı zamanda da arada kafasını ve kendini rahatlatacak birine ihtiyacı var
İşte burda devreye romantik bebeğim Zafir giriyor. Aynı okulda çalışıyorlar. Zaff güvenlik görevlisi eski bir Ragbi’ci be romantik kitaplar okumaya bayılıyor.Aslında arkadaşca bir diyologları var. Aralarında o kimya müthiş. Fakat bir gün okuldaki bir tatbikatta maruz kaldıkları bir durumdan sonra sosyal medyada gündem oluyorlar. Biri onların videosunu çekiyor. Bu işte popüler olmalarının yanı sıra Zaff’in çocuklar için kurduğu bir takım da popülerlik kazanmaya başlıyor. Bu popülerliği kullanmak istiyor ve sahte ilişki oyununa başlıyorlar. İnsanlar içindeyken ilişkileri varmış rolü oynuyorlar kimse yokkende Dani aradığı yatak arkadaşının Zaff olması düşüncesiyle onu baştan çıkarmaya çalışıyor. Aslında tamamen duygulardan uzak kurmaya çalıştıkları bu yakınlık içten içe ikisinide bağlıyor. Dani’nin buz gibi gerçekliğinin altında onu anlayan ve herşeyiyle iyi gelen Zaff’i görmemesi imkansız tabi. Gözünü açması ve etrafında ona deli olan Zaff’i görmesi gerek.
Yazardan okuduğum ikinci kitap Dani Brown. Müthiş bir kalemi var. Romantik hikayeleri ötekileştirilmiş karakterlerin etrafında şahane döndürüyor. Seçtiği karakterlerde ona keza. Farklı bir aurası ve yazım dili var. Çok akıcı müthiş keyifli aynı zamanda da o ince nüansları size geçirmekte usta. Ben bayıldım!! Gerisi sizde.