2023 91. kitabı
Okunma: 13 Eylül 2023 00:27
HEY SEN BİR MUCİZESİN/ RECEP ÖZER “Öfke kızgın bir kömürdür, eline alıp karşı tarafa attığında senin de elin yanar.” Merhaba Arkadaşlar, İçimden size mucizevi can diyesim geliyor.Sebebini okuyanlar anlayacaktır. Daha önce hiç interaktif kitap okudunuz mu? Nedir bu interaktif, İngilizce kökenli bir kelimedir (interactive) , Türkçe karşılığı etkileşimli kitap... #heysenbirmucizesin etkileşimli bir kişisel gelişim kitabı. Bu özelliğiyle kesinlikle türüne göre çok daha etkili ve anlaşılır. Tam bir başucu kitabı, en azından benim için öyle olacağı kesin. Yazar öncelikle kendi mucizevi yolculuğunu daha sonra kitabın kimler için yazıldığını 24 madde altında belirtmiş. Hiç şüphem yok, bu maddelerden biri, hatta bir kaçı sizleri de bağlıyordur. “Sonuç olarak bu kitap tüm insanlara katkı olsun diye yazıldı.” demiş yazar. Ki ben bu dediğine canı gönülden katılıyorum. Kitap 9 bölümden oluşuyor ve her bölümde birbirinden faydalı bilgiler mevcut. Ayrıca karekodlar sayesinde verilen bilgilerle ilgili videolar, meditasyonları uygulamalı olarak yapma şansı sunuyor. İçerikte bulunan konular görsellerde var, fotoğrafları kaydırak inceleyebilirsiniz. Konular ilginizi çektiyse sayfasına göz atarak da daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Son olarak kitap bana çok iyi geldi, kesinlikle tavsiye ederim. Yeni kitaplarda buluşmak üzere.
Hey! Sen Bir MucizesinRecep Özer · Mucize Yayınevi · 0304 okunma