2023 333. kitabı
Okunma: 16 Eylül 2023 12:47
İlk olarak Sebastian ve Camille'in ayrı hayatlar yaşadıklarını görüyoruz. Camille Link'le bir süredir birlikte. Ama aralarında hiç bir şey olmuyor ve ayrılmıyor da bunun sebebi bana göre ailesini kaybettikten sonra onun yanında olduğu için. Neyse Camille nişanlısı Linkle bir iş etkinliğine katılıyor ve orada Sebastian'la tanışıyor. Sebastian ondan büyüleniyor ve kendisine psikopat teşhisi konulduğu için ona bakmaktan kendini alamıyor. Camille de kendini onda ilgi çekici bir şeyler olduğunu itiraf ediyor ama Link'i var.  Sebastian başarılı bir iş adamdır; vee Link'in patronudur. Etkinlikte Camille'le bir dans etmek için manevra yapar *bu arada Link rahatsızdır ve ona nasıl baktığını fark eder.* Dans ederken özel zamanlarından yararlanıyor ve onun ilgi alanlarını ve hayattaki hedeflerini tartışıyor. Camille'nin Tamamen bitkilerle (botanik) ilgilenen bir fen lisesi öğretmeni olduğunu fark eder. Bu, Sebastian'ın ilgisini çeker ve onu kaçırdığında bunu kendi avantajına kullanır. Kızın nişanlısı bana göre tam bir çöp, kızı desteklemiyor ki hatta ben sevdiğini bile düşünmüyorum.
The Bad GuyCelia Aaron · Createspace Independent Publishing Platform · 2017901 okunma