Puan vermedi·406 syf.····Okunma: 15 Ağustos 2023 20:24 Bugün sizlere fantastik türde okuduğum kitap tanıtımı ile geldim
Sayfa sayısının fazla olması biraz gözümü korkutuyordu kabul ve fantastik türü pek tercih etmediğim için erteleyip duruyordum. Ta ki sayfasını çevirene kadar. Bir anda sizi içine alan bu kitabı mutlaka inceleyin diyorum ve başlıyorum yorumuna.
Lahan; insanların yavaş yavaş öldüğü ama kimsenin kimseye yardımcı olamayacağı ve Abraska adı verilen canavarların kuşattığı biri şehir. Lahan’da akşam yediden sonrası yok. Eğer bir Abraska ile karşılaşırsan yardım isteyemezsin, istesen bile yardıma kimse gelmez çünkü bi iki insanın ölmesi demektir. İnsanlar bu yüzden yardım seslerine tepkisiz kalıyordu bir kişi dışında.
Priscilla; bir muhabir ve Abraskalar hakkında halka yanlış bilgi verildiğine dair bir makale yazıyor ve sonrasında Abraskalar ile bağı güçleniyor.
Abraskalar iyiler ve kötüler olarak ikiye ayrılıyor. Bazısı hafızayı silerek delirmiş gibi hissettiriyor, bazısı zihnine konuşabiliyor. Priscilla ise kendi dışında herkesi korumaya çalıştığı için hep kendinde bir iz bıraktırıyor. Birde Easley var , korkuyor ama aynı zamanda Priscilla’ya bir şey olacak diye ayrılmıyor yanından. Her Abraska karşılaşmasında o da Priscilla’nın yanında yoksa aşk mıydı bu?
Kafanızda sorular durmadan dönüyor aslında siz sayfaları çevirirken.
Tek solukta okunan bu kitabı inanılmaz derecede sizlere tavsiye ediyorum.
Yazarımız bir an önce ikinci kitabı çıkarmalı,
beklemekten çürüyeceğiz yoksaaa