2023 74. kitabı
insan başlı başına muazzam bir mücizedir. İnsan aklının alamayacağı o kadar olaylarla iç içe ki insan, tanımlamaya derya yetmez. Sadece bir damlasından fayda sağlanacağı kısmı yazarımız kitabında bize açıklık etmiş. Yılmaz Erdoğan 'ın şu sözü, "Sana bakmak, suya bakmaktır. Sana bakmak, bir mucizeyi anlamaktır." insanın su gibi berrak , saf, temiz, pak bir kalbe sahip olduğunu belirtmektedir. Yazar Recep Özer "Hey Sen Bir Mucizesin" bu dört kelime ile bile insan istese üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yoktur, diyor. Kitapta başarılı bir şekilde kaleme alınan konular,  insanın inaktiflikten aktif duruma getirmesini yazarın meditasyonun yöntemleriyle güzel bir şekilde anlatılmış. Her bir konu insan ruhuna, bedenine, zihnine iyi gelecek, manevi bir yönle rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Kitaptaki karekodların olması görsel olarak bilgilendirmesi ayrıca bir bilgi dağarcığıdır. Kişisel gelişim kitabı olup ondan fayda sağlanacağı ilk sayfadan son sayfasına kadar mühtiş bilgiler vermektedir. Hem yazar bu kitabı okuyan mutlak derecede değişime uğrayacağını söylemektedir. Bence de insan gerçek anlamda  değişime açık bir varlıktır.  Bruce Barton şöyle diyor,  "sadece içlerinde bir mucize taşıdığına inanan insanlar, muhteşem başarılar kazanabilirler." İnsan, istese neden olmasın. Kazanamayacağı,  elde edemeyeceği, başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Bu okuyunca daha iyi anlayacağınızdan eminim. #alıntı "Düzenim bozulur hayatım alt üst olur diye endişe etme... Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını?" (Şems) "Birisini affetmemek demek, zehri kendin için karşındaki kişinin ölmesini beklemek demektir." ( "Şah damarından yakın olan Yaradan ne diyor; kün fe yekün" (Ayet. Bakara 117) "Dün akıllıydım, dünyayı değiştirmek istedim. Bugün bilgeyim, kendimi değiştiriyorum." (Mevlâna)
Hey! Sen Bir MucizesinRecep Özer · Mucize Yayınevi · 0304 okunma