·352 syf.····Okunma: 18 Eylül 2023 00:00 “Bin parçaya ayrılmıştım, kırılmıştım.
Böylesine kırılan kadınlar, yaptıklarından sorumlu tutulamazlardı.”
Selam! Bugün gerilim türünden sayabileceğim bir kitaplayım 2 tehlikeli kadının, Neena ve Cat’in ağzından anlatılıyor. Akıcı, kendini okutturan bir kitap.
William ve Cat çifti Winthorpe’lar olarak 4 şirketin başındaydı. Dr. Neena Ryder hem onların yanında işe yeni başlamış hem de kocası Matt ile birlikte onların komşusu olmuştu. William yakışıklı ve alımlı olmasının yanında dolgun servetiyle tüm kadınların dikkatini çekiyordu; eşi Cat ise bu duruma alışkın, özgüvenli bir kadındı. Oturdukları yerin kraliçesi denebilirdi, nüfuzlu biriydi. Ancak Neena’nın birden hayatlarına bu kadar girmesi, William’a yakınlaşması onu rahatsız etmişti. Neena’nın geçmişinin çok da temiz olmadığını tuttuğu dedektif sayesinde öğrenmişti. Bilmediğiyse, öğrendiklerinin yalnızca okyanusta balık olduğuydu
NEENA OKUDUĞUM EN İĞRENÇ KARAKTERLERDEN BİRİYDİ diyerek başlamak istiyorum. Kadının her hareketinden öyle tiksindim ki kitabı defalarca elimden bıraktım. Bir tane daha iğrenç biri var ama spoiler olmaması adına söylemiyorum. Onun dışında kitabı bence herkes sevmez çünkü iki tarafın karşılıklı komploları ve planlarını, habersiz vurkaçlarını okuyoruz. Yer yer şoka falan uğrattı yalan olmasın, örneğin sayfa 177. Neena sağ olsun kitabı gerilim türüne soktu Neyse, kitabın sonu baya “iyi” bitmiş. Ben daha gaddarca bir son bekliyordum. Yeni çıkan kitaplar arasında şans verilebilir️