2023 21. kitabı
Okunma: 20 Eylül 2023 00:58
Kitabın isminden de anlaşılacağı üzere hizmetçimiz millie 10 yıl hapis yattıktan sonra kendine iyi para kazanabileceği bir iş bulmak istiyor ve nina ile eşi andrewin evinde çalışmaya başlıyor. Başlarda nina ona iyi davransada saate bir ona karşı tavırlarının değiştiğine şahit oluyoruz bazen çok iyi bazen çok kötü, kadının bipolar olduğunu düşünebilirsiniz ve kitabın bazı yerlerinde ninanın psikiyatri servisinde yattığını kadına deli muamelesi yapıldığını görüyoruz ve açıkçası çok sinir bozucu biri olduğu düşünmüştüm ta kiiii kadının böyle davranmaya mecbur olduğunu anlayana kadar kitabın ilk yarısı millenin ağzından anlatılıyor, daha sonra ninanın o evde yaşadıklarına şahit oluyoruz ve neden böyle olduğunu anlıyorsunuz. Bence çok iyi bir psikoloji kitabı ve iki kadın karakterin özellikle ninanın zekasını takdir ettim hayatta zorluklar yaşasada bir çıkış yolu bulmaya çalışması ve burada maalesef birini kullanması bu kişinin de mille olması aslında iyi oldu. Sonuç olarak herkes hak ettiğini buldu benim çok keyifle okuduğum bir kitapta oldu ve nina sanırım unutamayacağım karakterler arasında oldu çok beğendim.
1000k
HizmetçiFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 202311,6bin okunma