Puan vermedi·454 syf.····Okunma: 09 Eylül 2023 01:27 serinin ilk kitabını ne kadar sevmediysem bunu da tam tersi çok sevdim. yani 2023 ün favorilerine girdi bile benim için.
aniden tahtın varisi haline gelen, bu yüzden de soylu biriyle evlenmesi gereken prenses bridget ve onu kendi canından bile önde tutması gereken koruması ryhs'in hikayesi ilk kitaptaki karakterlerden daha iyiydi. o kadar iyiydi ki tüm seriyi alsam mı acaba diye düşündürdü.
kitabın belli bir kısmından sonra rhys'in babasının kim olduğunu tabii ki anladım. bridget'in abisine yaptığı şeyden dolayı çok az tepki verdiğini düşünüyorum
kitaptaki favori yerlerim kesinlikle adadaki tatilleri ve çardak sahnesiydi. ne zaman çardak görsem aklıma kitap gelecek sanırım
not: kitapta yetişkin içerikler hayli fazla. merak edip okumak isteyenler dikkat etmeli.