2023 55. kitabı
Okunma: 30 Eylül 2023 22:49
Merhaba ‘Köprü krallığı’nın ‘ devam kitabı olan ‘Hain kraliçe’ nin yorumu ile geldim. Uzun zamandır sabırsızlıkla bekliyordum bu kitabı. Çünkü Aren bebeğimi özlemiştim Aşk serim olur kendileri. Devam kitabında da Lara’nın abisi Keris ve düşman prenses arasında iki kitaplık devam hikayesi olacak. Kitap beklenildiği üzere savaş stratejisi üzerine kurulu. Çoğu yerde bu konuda şikayet aldım ama savaş ortamı. Ne bekliyordunuz ki ? Tabi ki de bu konuşulacaktı. Lara ve Aren arasındaki soğukluk yine beklediğim düzeydeydi. Zaten belli bir yerden sonra ikilinin arası ısınmaya başladı İkisinin de kendilerini durumdan suçlu tutmaları üzücüydü. Ayrıca sürekli yazar sonu sanki kötü bitecekmiş ki, bir birleşir gibi yapıp, sonra keskin bir şekilde tekrar nefretlerini körüklüyordu. O yönden baya bir umutsuzdum. Lara ithicanalılar tarafından Hain kraliçe olarak tanımlanmıştı. Aren, tutsak alınmış, krallık yok olmanın eşiğine gelmişti. Ama Lara’nın Aren’den ve onun halkından vazgeçmeye niyeti yoktu. Kız kardeşlerini bularak, bu savaşa sonlandırmaya karar verir. Hem Hain kraliçe olmaktan kurtulup, hemde sevdiği adamın gönlünü geri kazana bilecek mi ?
Hain KraliçeDanielle L. Jensen · Martı Yayınları · 2023776 okunma
Ay cidden savaş kısımların olması aşırı normal en sevmediğim şey kitabın konusunun dışına çıkılması sırf aşk istiyoruz diye bu olaylar yaşanmayacak mı? Bence kitap harika yazılmış gerçek konunun üzerinde de durmuşlar.
Mine
Bu konuda katılıyorum size. Her şeyin dozun da yazılması çok daha tatmin edici geliyor.