Puan vermedi·184 syf.····Okunma: 07 Eylül 2023 00:00 Kocam Değil Ama Hocam Olur Kendisi
Eğlenceli bir serüvene hazır mıyız? Sizi üniversite zamanlarına götürecek ve aynı zamanda sizi hem üzecek hem sevindirecek bir esere giriş yapıyoruz.
Peki eserimiz ne anlatıyor ??
Pelin bizim üniversite de okuyan karakterimiz kızımız gözü pek bir şekilde Ali hocasının dikkatini çeker . Sonrasında olaylar gelişir tabi Pelin kendini Alinin yörüngesinde bulur ama bazı sıkıntılar vardır kendince mesela aralarında 12 yaş farkı olması gibi . Pelin için önemlidir bu lakin yine de şans vermek isterler buna ikisi de ve sonra neler mi olur ?
Pelin in hayat hikayesi korkuları bir yana dursun Ali’nin kendince verdiği değerleri ile aslında iki farklı altyapı da olan bu karakterler arası uyum ve çaba bizi esere bağlı kalıyor .. Eserimiz yalın bir anlatım ile aslında günlükvari bir şekilde anlatılmış ve yaşanmış gerçeklik hikayesi ile de aslında içimizden biri edası verilmiş . Tatlı günlük bir şekilde okunabilecek bir eser . Bu tarzları sevenlere önerimdir.