2023 266. kitabı
Okunma: 05 Ekim 2023 17:35
Arka arkaya yeni yazar okuduktan sonra taptığım kitaplarını koklayarak okuduğum yazarlardan okuyorum. Bu yazar zaten en tepe hayran olduklarımdan kendileri dil anlatım sizi kitabın içine alışı benim için şahane o yüzden yine objektif olamayabilirim :P Dokuz verme sebebim sadece kıza bazı yerlerden biraz gıcık oldum ondan . Yazarın en tapılası özelliği nerdeyse tüm kitaplarının birbirine bağlantıları veya göndermelerinin olması . Mesela burada dört atlının ( ki kendileri ayrı ayrı şaheser o serinin tamamı daha bitmedi) bir tanesinin kız kardeşi ana kadın karakter . Adamların ortaya çıktığı yerler beni mest etti okurken . Konuyu kısaca genel olarak anlatıcam zaten . Ryder kendi hatası olmaksızın korkunç bir aile geçmişine sahip ve İrlanda mafyasının başı olan bir erkek kardeşi olan 33 yaşında profesor .Erkek kardeşi Octavius'un ​​​​ve Chicago'yu yöneten Dört Atlı ile yaptığı bir anlaşma nedeniyle İrlanda mafyasından kimsenin Chicago'ya gitmemesi lazım . Ryder çok sevdiği eski hocasının ricası ile bu yasağa rağmen Chicago'ya gidiyor . Ders verdiği sınıfta dört atlıdan birin kız kardeşi 19 yaşında olan Estella'yı bir gördü adam kitlendi . Konu bu şekil ama tabi tonla şey var adamın feci geçmişi kızın ayrı felaket geçmişi . Estella ve ağabeyi çok yakınlar ve istismarla dolu bir çocukluk geçirmişler bu yüzden birbirlerine çok düşkünler . Adamın geçmişi dışında olan ikinci kimliği var var işte tonla şey . Bu yazar kadar şahane karanlık geçmişler yazan seri katiller yaratan ender yazar vardır .
The Professor and His ObsessionV. F. Mason · Independently published · 04 okunma
Daha patlak kitabına rastlamadım. Dehşet yazıyor gerçekten.