Herkese merhaba.
Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Şimdi gelelim kitap yorumuma.
#kitapyorumu
Güç Mevsimi kitabının devamı niteliğinde olan "İntikam Mevsimi" kitabında, olaylar kaldığı yerden tüm hızıyla devam etmekte.
Güç Mevsimi kitabında, Hampton ailesine yönelik bir suikast düzenlenmişti.Bu suikast sonucunda Hampton imparatorluğunun varisi Emma Hampton"un hayatta kalıp kalmadığı, merak konusuydu.
Yaşıyorsa da kim ya da kimler ona yardım etmişti?
Ve sesiyle herkesi büyüleyen Emily Brightman kimdi?
Uzay baronu Edward ile tatlı bir tesadüf sonucu kimin yolu kesişecek? Bu kesişim hangi olaylara sebep olacaktı?
Silah baronu Henry'ye kimden haber gelecek ve bu haber sonucu Henry ve Rusya lideri Dimitri nam-ı diğer Daniel, endişeye kapılıp haberin doğruluğunu araştırma çabaları nasıl sonuçlanacaktı?
Edward Tyson'a yapılan suikast girişimini..Bu suikastin başarılı olup olmadığını.
Güçler dengesini, güç gösterisi oyunlarını..
Tüm bunlar olup biterken filizlenen bir aşkı..
Gerçekte Emily Brightman'ın kim olduğunu öğrenme çabalarını..
️
Tam bu bu şekilde, şu şu şekilde olacak deyip fikir yürütürken, yapılan ters köşeleri..
Sonlara doğru heyecanın doruk noktasına ulaşmasını...
Merak ettiğimiz tüm soruların cevabını, akıcı bir şekilde okuyoruz.
Ben, sevgili yazar Yasemin Eren'in kalemine, bu kitabıyla birlikte bir kez daha hayran kaldığımı belirtmek isterim.
Eğer sizlerde soluksuz okuyacağınız film tadında bir kitap arıyorsanız, kesinlikle bu kitabı okuyun. Ama öncesinde tabii ki "Güç Mevsimi" kitabını..