Arkadaşlar merhabalar, gene ben geldim 👀😁 bir çoğunuz biliyorsunuz ki , her yıl Doğu bölgesindeki, köy okullarına kitap toparlayıp, gönderme kampanyası yapıyorum ben. Buradan da o kadar destek alıyorum ki bu konu için , gelip hemen sizlere sığınıyorum. Bu yıl gene toparlayıp göndermek istiyorum. Ben kendi adıma bütçemi hazırladım. Gönderebilecegim kitaplarımı da ayarladım. 😍 Aralık sonuna kadar toparlayıp 1. Dönem bitmeden dağıtım yapmak adına , erken başlamak istiyorum, toparlama işine. Destek olmak isteyen özelden yazabilir. 🤗 şimdiden canı gönülden yavrularımız için teşekkür ederim sizlere ... 🌸 Kitapların ışığında , kokusunda evlatlar yetişsin ülkemizde. Görüşmek üzere 🥳🌸
Kitap Göndermek İster Misiniz?
··1 alıntı·
3 +1'leme
8,8bin Gösterim
Fazlasıyla ilköğretim kitabı ayırdım çocuklar için. Hikaye, roman… Dilerseniz uygun bir zamanında sizi bilgilendireyim.
Ah çok isterim 🤗💜 çok teşekkür ederim. Ne zaman isterseniz yazabilirsiniz 🤗💜🌸
Tuğçe
Çocuklar için ; 13 top A4 kağıt aldım. Toparlanan paralarla. Okuma kitaplarının yanında her dağıtım yapılan okula 1 topta A4 kağıt hediye ediyoruz.
Tuğçe
Bu yıl kitabın yanında , imkanı olmayan bir okulun yavrularına, kış için bot desteği sağlıyoruz. Yardımcı olan hocama destekleri için teşekkür ediyorum. Yazmayı unutmuşum 🌸
Tuğçe
Buraya ekleme yapayım. 870 TL lik bir bağışçımızın büyük desteğiyle kitap alıp Ağrı'ya gönderdim 🌸