2023 271. kitabı
Okunma: 10 Ekim 2023 14:16
The Order of Vampires serisinin 2.ci kitabı cidden çok güzel gidiyor seri kitaplarda dört koldan konu ilerliyor ona bayıldım .İlk kitapta olan Adem 'ın kız kız kardeşi Larissa eşleşme olmadan Coven'den iğrenç bir adamla evlenmiş . Kız ne yapsın oturup tüm erkekler köşkem kadısı ve yetkili merci bunlar gibi karar veriyorlar . Fakat artık kızın canına tak ediyor ve kaçıyor gidip kasabanın kulübünde soyunmadan dans edip takılıyor özgürlüğün tadını çıkarıyor . Fakat tabi kızı öylesine bırakmaları mümkün değil . Tüm bu Coven'in lideri en yaşlıları Piskopos King ( Eleazar ) gidip kızı geri getirme görevini alıyor . Ve bu sırada çok bomba şekilde adam rüyalar görmeye başlıyor ve eşi aslında Larissa çıkıyor :)) Bu tarz eşleşme olduğunda her şeyin üzerinde bir durum olduğu için evlilik falan iptal olacak tabi Larissa'nın . Adamın kızı bulması çekişmeleri anlaşmaları sonunda dönüp boşanma sonrasında asıl eşleşenler olarak evlenmelerini okuyoruz . FAkat burada tonla ayrıntılı olaylar var 80 sene önce eşine ulaşamadan vakti dolup mahluğa dönüşen Larissa'nin dedesi mesela yakında bulunan ormanda kadınları öldürüyor . Ayrıca ilk kitapta Adem'ın ikizi olan Cain ile ilgili konu şahane devam ediyor . Larissa, Adam ve Cain'in ebeveynleri Jonas ve Abeline'ın hikayesi yan hikaye olarak devam ediyor ve beni acayip üzdü hikaye . Larissa'nın eşleşmediği tiksinç kocası boşanma ve Piskopos King ile olan durum için bazı olaylar yaratıp hayatının hatasını yapıyor . Zira verilen ceza içimin yağlarını eritti bakın:)) Ortam ve katı saçma kurallar yine benim acayip sinirimi kaldırdı . Ama dediğim gibi genel dünya kurulumu karakterler kitapların içinde olan manyak konu zenginliği nefis :))))
Dark ExodusLydia Michaels · Bailey Brown Publishing · 02 okunma