2023 98. kitabı
Okunma: 03 Ekim 2023 00:49
Merhabalar “Unutmak korkunçtur... Hatırlamak ise daha korkunç... “Beni sevmekten asla vazgeçme. Asla unutma. Asla Asla.” İlk aşkın gücüne inanır mısınız? Ya birbirine ait ruhların birbirini çektiği varsayımına ? Cevabınız şayet evet ise Coho ve Tarryn’in ortak yazdığı Asla Asla kitabı tam size göredir diyebilirim…Kitabımız bebekliklerinden bu yana arkadaş, 14 yaşında geldiklerinde ise sevgili olmaya başlayıp şu an liseye giden Charlie Ve Salis’i anlatıyor.. Bir gün bu ikili okulda birden bire kim olduklarını hatırlamamaya başlıyor ve bunu herkesten saklamaya çalışıyorlar..ve işte sizde onlarla beraber hafızalarının eksik köşelerini tamamlamak için bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Bu yolculukta o genç yaşlarına rağmen kendilerini sorgulama, aşklarını dışardan biri olarak görüp izlemelerine şahit olurken bu paranormal durumun nereye bağlanacağı konusunda ufak teoriler üretiyorsunuz. Bu arada ailelerine dair gizemler falan derken hızla sayfaları çeviriyorsunuz.Ben ikili arasında en çok Silas’ı sevdim sanırım onun sevgisi,tutkusu, pes etmeyip sürekli mücadele halinde olması,kendi kalbine güvenmesi kesinlikle yaşına göre oldukça olgun ve güzeldi.. Charlie ye fazla ısınamadım zira çok mız mızdı..mücadele ruhunu hissedemedim ondan ve şundan eminim ki Silas olmasaydı çok farklı bir karektere sahip olan bir insan olurdu.. CoHo nun yine farklı kitaplarından biriydi anlayacağınız..evet ben yazarın kalemine aşina olduğumdan az çok stiliyle nereye bağlanacağını tahmin ettim ama yinede oldukça keyifle okudum..bir tek sonunda ki o ufak detay biraz zorlama geldi ve ucu açık bir iki soru vardı..bunun dışında her zamanki gibi misler gibi aktı gitti kitap. Netice olarak yazarın kaleminden hoşlanıyor ve uslanmaz bir romantikseniz kesinlikle tavsiyemdir.
Asla Asla 1-2-3Tarryn Fisher · Epsilon Yayınevi · 2023323 okunma