·496 syf.····Okunma: 29 Eylül 2023 00:00 Belalı Korumam // Corleonis Canan A.Düzgan
Güzel ve akıcı bir kitapla geldim sizlere.Aslında okurken kurguyu tahmin etmiştim ve tahminim az çok doğru çıktı.Evet kitaba gelelim canlar;
Selin büyükbabasının kendisi için koruma tutmak istemesine sürekli karşı çıkar ve kendini koruyabileceğini söyler.Selin'in babası annesini aldatmasından dolayı boşanmıştır.Tabi bu arada babasının başka bir çocuğu da vardır.Annesi yıllar sonra başka biriyle tanışır ve onunla evlenerek yurtdışına gider.Selin birgün yine büyükbabasıyla koruma konusunda tartışır.Ondan habersiz bavulunu toplayıp Miami'ye gider.Ama Selin'in bilmediği birşey vardır.Oda artık onun koruması vardır.Farkında olmadan onunla bir cafede tanışır.Tabi onun koruması olduğunu bilmiyor.Selin gece gittiği bir bardan atılır ve sonrasını hatırlamaz.Uyandığında kendini bir odada bulur.Karşısında cafede tanıştığı kişi vardı.Ona kaçırıldığını söyler.İlk başlarda ona ders vermek için kendince eziyetler yapıyor.Yok sakin yanlış anlamayın şiddet falan değil ufak tefek psikolojik tarzda.Bu arada söylememişim korumamızın adı Deniz.Deniz yanında tuttuğu sürece özgüvenini yıkmak ve onu küçük düşürmek için elinden geleni yapıyor.Tabi Selin bunların karşısında direnmek için elinden geleni yapıyor.Bu arada zamanla aralarında uzak durmaya çalışsalar bile,güçlü bir çekim oluşmaya başlar.bu zamanla çok daha fazlalaşıyor.
İkisinin arasında olaylar farklılaşma başlarken büyükbabası Selin'e onun kendisini koruması için tuttuğunu söylüyor.Selin bunları duyunca onunla tekrar döner.Tam 6 ay geçer.Deniz bu arada arkadaşından onu takip etmesini ister.Ta ki birgün Selin birgün yaşadığı apartmanın önünde kaçırılıncaya kadar.
#Selin'i kim kaçırıyor ve Deniz nerede?
#Selin'in hayatına dahil olan Berke kim acaba?
@canan.a.d
@postigayayinevi