Sevdiğim yazarların kitaplarını sapık ruh hastaları gibi çıkış tarihlerine kadar takip ettiğim için gün sayarak çıkınca hemen okuyorum tabi :D
Serinin 7.ci kitabı sonunda bize test falan yaptı yazar 8.ci kitap ana karakter kim olacak diye zira 7.ci kitapta iki potansiyel kahraman tanıtmıştı . Ben önce Kai olsun dedim zira o tip beni bitirmişti bele kadar saçlar falan of diyorum :))) Ama Drago 'da gayet tatlı kadın kahramanda 6.cı kitap Fractured Souls 'dan tanıdığımız Asya'nın kız kardeşi Sienna konuyu çok anlatmaya gerek yok seriyi sevenler okuyacak ana tema zaten yine ayarlanmış evlilik . Fakat Neva yine çok tatlı bir kadın karakter yaratarak beni benden aldı çok eğlenceli sahneler vardı yine . Drago'nun geçmişi çok fenaydı insanın içi acıyor okuyunca . Ve genel Sırp mafyasının ortamı çok eğlenceliydi . Sienna'nın hafifliğinin Drago'ya nasıl neşe getirdiğini ve onu normal karamsar tavırlarından nasıl kurtardığını görmek şahaneydi . Şimdi beklediğim Kai abinin kitabı gelecek ama ona daha vakit var mart 28 görünüyor :(