Bu çocuğu gördüğüm günden beri kendime gelemiyorum.
Savaşa Hayır
··1 alıntı·
19 +1'leme
13,4bin Gösterim
Çocukların fotoğraflarının paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Afet, savaş vs. zamanlarında, sürekli çocukların fotoğrafları paylaşılıyor. Hayatımın en zor, en acı anının böyle fotoğraflanmasını istemezdim. Biz bu fotoğrafı, bir süre sonra unutacağiz. Çünkü o kadar çok görüyoruz ki...artık bize sıradanlaşıyor. Ama o çocuk bunu unutmayacak ve yaşadığı acının fotoğraflanması onun acısını daha da unutulmaz hale getiriyor. Çocuklar için daha hassas davranmalıyız.
Önceki 2 yanıtı göster
nihal sipahinihal sipahi tabii üstünü kapatalım. Kötü bir şeyler hiç olmuyor. Tozpembe devam edin. Aman çocuğun fotosu görünmesin ama rahat rahat ölsün.
1 yanıtı göster
Gerçekten ben de öyle 🥺 o andaki titreyişi gözümün önünden gitmiyor, boğazım düğümleniyor.. O coğrafyada doğmaktan başka günahı yok yavrumun 😢
Coğrafya bazen keder... 😔
Saraylarında kahvelerini yudumlarken; olanlardan keyif alan herkes kahrolsun inşallah Fillerin savaşı, ezilenler çimler ...
Önceki 10 yanıtı göster
@1_sozyazari 😊😊
Güzelce yıkayıp en güzel pijamaları giydirip sıcak yatağımda uyutmak istiyorum en güzel ninnileri söylemek istiyorum ona ve başını okşarken uyuyakalmasını.. mışıl mışıl ve kaygısız 😔
Şu an canlı kalması bile bir umut...
Ben de😢 Geçen sene okuduğum roman tadinda bir Siyer kitabindan en çok aklimda kalan... "Yetimin sahibi Allah'tır." Bülbülün Kırk Şarkısı Orhan Pamuk
Bu yorum görüntülenemiyor
Ben de küçük bir kız çocuğunu unutamıyorum, dizine kardeşini yatırmış kendi çaresiz başını da kendi ellerinin arasına koymuş. Ve daha 4-5 yaşlarında. 😢 O yavruya bunu yaşatanlar da bu haksızlığa hak verenler de gün yüzü görmesinler. 🙏🏻😢
İnşallah Piraye... 😔