2023 25. kitabı
Kalbin Temizse Hikayen Mutlu Biter// • Herkese Merhaba Dostlarım Ruhani güzel bir yolculuğa çıkacağınız, durup düşüneceğiz, sorgulayacağız güzel bir kitap ile karşınızdayım Kitabın İsmi bile ilginizi çekti dimi? Alırken Beni çok etkiledi. Bu kitapta sıkıntılarından kurtulmak, ilişki problemlerini çözmek ve hayata daha olumlu bakabilmek için sufilerin kullandığı pratik yöntemleri yazar deneyimlerinden yararlanarak sunmuş. Bu Türü sevenler için çok güzel bir kitap Kitapta yer alan öğretiler bugüne kadar binlerce insana yardımcı olmuş. Ve yazar diyor ki: ”Şunu sakın unutma yol arkadaşım, kaç yaşında olursan ol, başından ne geçmiş olursa olsun; kalbin temizse hikayen mutlu biter.” • "İYİ BENİ BULUR." • Başkalarını acıtarak kendini iyi hisseden herkesin bilinçaltı düzeyde sevgi eksikliği vardır. • • Kelimeler sihirdir. Kendini, birini ya da bir durumu ifade ederken seçtiğin kelimelerin izini sür ve o kelimeyi neden seçtiğini takip et çünkü kelime seçimlerin tesadüften ibaret değil. Hepsinin ruhsal ve zihinsel nedenleri var. • • Bir insanı sevmekle başlar her şey, diyor ya Sait Faik, işte o insan sensin... Kendini sevmeye başladığında başlar her şey. Sizce öyle değil mi? .
Kalbin Temizse Hikayen Mutlu BiterHakan Mengüç · Destek Yayınları · 20207,5bin okunma