Puan vermedi·280 syf.····Okunma: 31 Ekim 2023 00:00 Yine hiç beğenmediğim bir kitabın yorumu ile geldim. Gerçekten çok üzülüyorum. Ekonomik kriz ve kitap fiyatları başını alıp gitmişken beş para etmez diye nitelendireceğim kitaplara para vermek zoruma gidiyor. Kitap sarraflığı denince de ben yani :D
Kitabın konusu şöyle; Üniversite de hoca olan dördü erkek biri kız olan beş kişilik bir arkadaş grubundaki Reid ve Millie'nin sarhoş oldukları bir gece "libidomuz tavan yaptı, etrafta sevişecek kimse de yok, bari biz sevişelim arkadaşça" demeleri ile başlayan olaylar silsilesi.
Saçma sapan şeyler oluyor. Bir uygulama da Millie'nin fake profili Reid ile eşleşince "aaa dur ya ben olduğumu belli ederek işleteyim. Sonrasında kesin çok güleriz" gibi saçma bir mantıkla işletmeye başlıyor ve Reid'de biraz mal olduğu için anlamayınca işletme işi büyüyor.
Reid büyük oyunu çözünce gösterdiği tavırdan çok rahatsız oldum. Kızı affedeceği halde yine de sırf peşinden koşsun diye sessiz kaldı. Sonra da bir anda çok mutlu oldular.
Hiç beğenmedim ve almanızı tavsiye etmiyorum