2023 200. kitabı
Okunma: 02 Kasım 2023 15:43
"Seni buraya getirmemeliydim," .. "Dikkatimi dağıtıyorsun," dedi dudaklarını kulağıma yaklaştırarak. "Zihnimi görevden uzaklaştırıyorsun," dediğinde heyecandan kaskatı kesilmiştim. "Beni günaha çekiyorsun." Heyecan ve aksiyon kaldığı yerden son hızla devam ediyor resmen. Favori serim olduğunu söylemiş miydim? Olsun tekrar söyleyebilirim sanırım. Beren ve James’in bitmek bilmeyen görevlerini okutmaktan büyük keyif aldım. James’in geçmişi ve yaşadıklarını okurken üzüldüm ama aşk sen nelere kadirsin demeden de edemiyorum Gerçekten hissiz bir adamın dönüştüğü kişiyi okumak çok güzeldi. Beren’i kıskandığı sahneleri bayılarak okudum, çünkü neden olmasın. Mike diğer favorilerimden biri kesinlikle, adam kitaba renk katıyor arkadaşlar. Tam her şey güzel, sakin gidiyor derken sonunda hiç beklemediğim bir olay yaşandı ve ben ara vermeden devamını okudum. Gerçekten oldukça akıcı bir seri. Konusu, kurgusu Beren’in varlığı ı Isolation Unity’deki tüm dengeleri değiştiriyor. Eski hayatında yapması gereken abisinin şiddetinden kaçmaktı ama yeni hayatında bir çok sorumluluğu vardı: rol yapacak, görevlerden sağ kurtulacak ve ölmeyecekti. James Hunter, Beren’i korumak için yalan söylemeye devam eder ama ona verilen emirler oldukça karmaşıkken Beren’im kimliğini gizlemek daha da zorlaşır. Beren’in seçim şansı yoktur. Artık hayatının iplerini, imkansız aşkının ellerine bırakır. Akıl almaz bir teknoloji.. gizli görevler.. imkansız bir aşk.. Bu oyun bu dünya da daha ne kadar sürebilir ?
SafirT. Y. Mazer · Artemis Yayınları · 20201,898 okunma