2023 53. kitabı
Selaaamlar! Bu profilde uzun zaman sonra yılın favorilerinden olan bir kitap yorumu bulunmaktadır! Toparlanın Gökçen’i öncesinde watty’den okumuştum ve orada da hala yeni bölüm bekleyenlerdenim. Asker kurgularını zaten çok seviyorum Gökçen’de onlardan birisi. Bir çocukluk hatta bebeklikten bu yana gelen aşkı okuyoruz. Yazarın dili, geçmişle gelecek bağlantıları, kurgu akışı bence rahatsız etmiyor ve kendini sevdiriyor. Karakterler ise hepsini anlatmakla bitiremem… Gökçen, Murathan, Zülfikar, Aybüke, Duru, Süleyman…ve daha sayamadığım bir çok karakter. Her birini yazar öyle güzel işlemiş ki, hiçbirinin duygu durumunu atlamıyor ve hiçbirini es geçmiyor. Benim Murathandan sonra (kendisi murathanım karakurtum) en sevdiğim karakterler Süleyman ve Aybüke Aybüke karakteri gerek duruşuyla gerek ona fan olmamla çok çok önde. Kitapta yzarın Vatan sevgisini işlemesi aynı zamanda Gökçen’le gelen doktorluk kısımlar şahane. Okumayı çok çok sevdiğim bir bütünleme. Bunun yanında aile yapısının işlenmesini de çok sevdim. Hepsinin yanında ufak bir uyarı geçmem gerekiyor. Kitabımızda argo kelimeler bulunuyor ayriyeten 2. kitabı baz alarak yetişkin içerik uyarısında da bulunmam gerekiyor. Açıkça önerimdir, hepsi sizi çekiyorsa Pamuk ve Kepçük’e bir şans verin
2022 Okuma Raporları
GökçenLoresima · Ephesus Yayınları · 20237,6bin okunma
+18 cinsel içerik var mı?