Nihal

@n1908
Düşündüren insanlar
2023 28. kitabı
Okunma: 11 Kasım 2023 11:37
Şu an maalesef ki Filistin de bir soykırım var ama o insanların imanlarını görünce kendimizden utanıyoruz yaşça bizden küçük olmasına rağmen o küçücük çocuklar bizden kat kat tevekküle sahip bunu niye anlattım kitabın bir bölümünde başörtüsü yasağının faydaları diye bir bölüm var yasak olduğu için yeni arayışlar yeni kapılar açıyor insanlar dinini yaşamak için dil öğreniyor başka yerlerde çalışmak için. Örtünmenin sadece bir kumaş olduğu için değil daha değerli bir şey olduğunu gösteriyor ki yasaklanıyor hâyır bilinen şeylerde şer olduğu gibi şer gibi görünen işlerde de tefekkür yatıyor.Bu içinden bir bölüm 20-30 tane sohbet deneme niteliğinde yazmak için yazmak değil de gerçekten bilgisi olduğu için yazan düşünen insanların kitapları lezzetli ve düşündürücü oluyor ve en güzeli de kırmadan dökmeden saldırmadan sade ve içi dolu şekilde anlatıyor.Bekir Develi ile programlarını görüp ad olarak biliyordum tesadüfi kütüphane de gördüm iki insan yan yana ise iyidir dedim aldım ki haklıymışım .Ortadoğu hakkında yazıları varmış yazarın ki bunu kitapta belli ediyor okumuş araştırmış ,gezmiş ,görmüş. Belli ki işin ehli okuyun sevgili okurlar:)
Neyi Nasıl Yapmalı?Taha Kılınç · Aşina · 2019875 okunma