2023 71. kitabı
Okunma: 12 Kasım 2023 12:25
Selamlar herkese! Bugün kendimce sınıfa sokamadığım, sınırları zorlayan bir kitaplayım. Öncelikle bu kitaba herkesin bakış açısı farklı olacaktır çünkü daha önce bu alanda yapmış olduğunuz dizi/film izlemeleri, kitap okumaları ve en önemlisi inanç şekliniz nasılsa kitaba da öyle bakacaksınız. Eğer ki “Gözlerinin Ardında”ve “Ölümden Sonra Yaşam Var mı?” tarzı yapımları izlediyseniz, inancınız bunların gerçek olduğu yönündeyse, Andromedalı sizi çok etkileyecektir. Kitabın başlıca konuları spiritüalizm, astral seyahat, Dünya dışı varlıklar ve bunların hepsinin bir noktada bağlandığı Mısır mitolojisi. Gerçekte meydana gelen - Betty ve Barney Hills vakası gibi- olaylar da var hatta kitabın sonuna bir kaynakça eklenmiş, bu nedenle gerçek ve kurgunun harmanlandığı bir kitap. Zaten yazarın her terimi dipnot olarak açıklamasına hayran kaldım Ne kadar akıcı bir kitap olsa da verilen bilgileri ben ayrıca kendim de araştırdığım için okuması uzun sürdü. “Bazı insanlar çağının ötesinde düşünmelidir.” diyerek Süreyya’nın yanına geldi. eliyle onun kaşlarının arasındaki bölgeye dokundu ve Süreyya için her yer karardı.” M.Ö. 1156, M.S. 1947 ve 2012’de anlatılan olaylar… Birbirine bağlı üç ve bazen de dört kadın… Ortak noktaları ise Mısır. Kuşaktan kuşağa geçen psişik yetenekleri onlara normal bir miras bırakamazdı. Süreyya Olcay, Mısır’da işinin ehli bir arkeolog. Yaptığı çalışmalarda başarılı olmasının sebebiyse rüyaları. Evet, rüyalar. Gördüğü yerleri hafızasında tutuyor ve onları oradan çekip çıkarıyor. O gün bulduğu mezarda içindeki mumya kayıptı. Mumyanın kayıp olmasından ziyade UFO şeklindeki işlenmiş şekiller daha garipti. Bu kimin mezarıysa, kesinlikle gizemli bir şekilde yok olmuştu. Bu ve daha fazla gizemli yolculuğa birlikte çıkalım
AndromedalıNora Gülüm Erdinç · Aya Yayınevi · 202369 okunma