Dünyayı yöneten insanlar ve ailelerin içinde yer alan Richard Hampton, petrol, finansal ve bankacılık gibi dünyanın kontrolü sayılabilecek önemli alanlarda yüz elli yıldır varlığını sürdürüyordur. Dedesi tarafından kurulup ona bahşedilen imparatorluk tek torunu olan güzeller güzeli Emma’ya kalacaktır.
İşi öğrenmesi ve değimi yerindeyse iyice kavrulması için American Oil Ceo’su Daniel Raymond ile çalışmasını isteyen Richard Hampton belkide isteyeceği en son şey Emma ve Daniel arasında yaşanacak olan çalkantılı aşkın ateşini kendi elleriyle yakacak olmasıdır..
Daniel Raymond ise öz verili tüm çalışanlar tarafından sevilen hırslı, tuttuğunu koparan bir patrondur. Tabii bu buz dağının görünmeyen tarafı çok daha korkutucu ve tehlikelidir. Bir yanda American Oil Ceo’luğu yapan ve diğer yandan Amerikadaki bir numaralı silah baronu Henry Goldman ile yakın arkadaş olan Daniel güç savaşının merkezinde duruyordur.
Peki güzeller güzeli Emma’mız bu güç savaşında nerede duruyor dersiniz?
Onca kötülüğün içinde kirlenmeden kalan tek karakterimiz Emma ama ona biçilen son…
Gerçekten bu sonu hak ediyor muydu?
Kitabın sonu beni şoklardan çıkarıp şoklara soktu. Kalbimin atışını boğazımda hissederek okudum son sayfaları. Acilen 2. Kitabı okumaya başlamalıyım çünkü bu burada bitemez!!
Ben kitabı çok sevdim her anlamda okuyucusunu tatmin eden bir kurguydu. Yazarın kalemine hayran kaldım. Kaynakça ile de kitabımız taçlanmış resmen Türü sevenler için önerimdir efenimm