Katarsis çıktı ve ÜCRETSİZ
Kitap fiyatlarındaki yüksek artıştan ötürü kitap okumanın uzağında kalanlar için 6. kitabım #Katarsis bugün #Wattpad üzerinden ÜCRETSİZ olarak sizlerin beğenisine sunuldu.📕 Diliyorum ki birçok yazar da benzer girişimlerde bulunur ve insanların ekonomik sıkıntılar yaşadığı bir dönemde kitap severler, özellikle de öğrenci ve genç kardeşlerimiz okumanın uzağında kalmamış olurlar. Yaşam felsefeme göre olanın olmaya borcu vardır. Nazım’ın söylediği gibi “sevgi eylem gerektirir.” Eğer birlikte gülmeyi öğrenmezsek mutlaka birlikte ağlarız, bunu tarih hepimize defalarca kez öğretti. Dolayısıyla iyileşeceksekte birlikte, güleceksekte yine birlikte güleceğiz.🕊️ Bu iletiyi siz de kitap dostlarıyla paylaşın ki daha çok insan ücretsiz kitap okuyabilsin. Tüm kitap severlere sevgi ve hürmetle.❤️ Katarsis'i ücretsiz okumak Wattpad üzerinde kitabın adını aratmanız veya aşağıdaki bağlantıyı kullanmanız yeterli. wattpad.com/story/356441573...
Serhat Kaya
Serhat Kaya
12 artı 1'leme
ASLI HANDE RENGİN okurunun profil resmi
Ne kadar güzel ve ince bir düşünce, kaleminiz daimi olsun mutlaka okuyacağım hocam, saygılar.
sibel çelen okurunun profil resmi
Keşke her yazar yılda 1 kere de olsa bir kitabını böyle yayınlasa, kendi adıma teşekkür ediyorum.
Merve Kocabey okurunun profil resmi
Harika bir haber, darısı başka yazarların başına :) Pazar günümü kitabınızı okumaya ayıracağım hem de büyük bir zevkle.
Meral okurunun profil resmi
Öncelikle böyle bir ilke imza attığınız( ben öyle biliyorum belki de) için,duyarlılığınıza ,düşüncenize hayranlığımla kendi adıma teşekkür etmek isterim. Merak edip okumaya başladım hemen,kaleminiz çok kuvvetli ve hep böyle olmasını dilerim mevladan emeklerinize sağlık yüreği güzel insan👏👏👏💐
Sol yanimda sonsuzsun okurunun profil resmi
Emeğinize sağlık çok güzel haber bol okurlar *
Lavin okurunun profil resmi
Wattpad yazar mısınız?
Serhat Kaya okurunun profil resmi
Serhat Kaya, 6. Kitabı Katarsis’i yükselen kitap fiyatlarından ötürü okumanın uzağında kalan özellikle gençler ve öğrenciler için ücretsiz yayımladı. Yazara kişisel web sitesi üzerinden ve/veya sosyal medya adreslerinden sorularınızı direkt ulaştırabilirsiniz. (Sos.Med.Ofisi)
Romantik Şair okurunun profil resmi
Öğretmenler günü kutlu olsun #225212701
Su S. okurunun profil resmi
Davranışınızı tebrik ediyorum
Tozlu Kelimeler okurunun profil resmi
Okumaya başladım, giriş kısmı ve önsözü harikaydı, eminim kitap da öyledir. Emeklerinize sağlık
Serhat Kaya okurunun profil resmi
Mesajınız yazara tüm mesajlarla birlikte iletilmektedir, okuduklarınız hakkında vb. tüm geri bildirimleriniz için web sitesi üzerinden e-posta gönderebilir, sosyal medya hesaplarından direkt geri bildirimde bulunabilirsiniz. (Sos.Med.Ofisi)