🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Lâ İlâhe İllallâh, Muhammedün Resûlullâhi Fî Külli Lemhatin Ve Nefesin Adede mâ Vesiahû
ılmüllâh "
Anlamı : "Allah’ın ilminin Kuşattığı Şeyler Adedince Ve Her Göz Açıp kapama Ve Her Nefes Alışverişi Adedince, Her An Lâ İlâhe İllallâh, Muhammedün Resûlüllâh ."
Ahmed Bin
İdrîs Hazretleri
Buyuruyor :
Bir defâsında Resûlullah efendimizi gördüm. Yanında Hızır aleyhisselâm da vardı. Peygamber efendimiz Hızır aleyhisselâma, bana Şâziliyye yolunun dersini (edebini) öğretmesini emrettiler. O da bana Resûlullah’ın huzûrunda nasıl olunacağını öğrettiler. Daha sonra Peygamber efendimiz, Hızır aleyhisselâma sevâbı daha çok olan zikir, salevât ve istigfârları öğretmesini buyurdu. O zaman Hızır aleyhisselâm; “Onlar hangileridir yâ Resûlallah?” diye suâl etti. Peygamber efendimiz;
“Lâ ilâhe illallah Muhammedün Resûlullah fî külli lemhatin ve nefesin adede mâ vese’ahü ilmüllah…”
Diye Üç Defa,
Sonra da ;
“Külillâhümme innî es’elüke bi nûr-i vechillah-il-azîm.” Sonra da ;
“Estagfirullah el-azîm el-kerîm ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm Gaffâr-üz-zünûb. Yâ zel-celâli vel-ikrâm.”
Diye Buyurdular.
Sonra da Peygamber Efendimiz Bana;
“Ey Ahmed !
Yer ve göğün hazînelerini sana verdim.
O da bu zikir, salavât ve istigfârdır.” buyurdular. Çok iltifât ve teveccühlere mazhar Oldum .
🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲