Sadece Hayır
2023 102. kitabı
İsminden dolayı komik sohbetlere dahil olmam nedeniyle merakla elime almayı beklediğim bir kitaptı. Türkçesini okumadan bir İngilizce başlayayım istedim. Büyük bir hayal kırıklığıydı.
The StopoverT.L. Swan · Montlake · 2019981 okunma
Ben romani 4kere okudum🫠🫢😆hadi ama biraz sakin olun bu roman gerçekten guzeldi siz beyenmemiş olabilirsiniz ama işte guzeldi👌 ben ve 4.03 puan verenler kulubu
Seda
Kişisel zevkler elbette fark yaratır. Dolayısıyla bu yorum benim okuma zevkimin bir yansıması. Sizin beğenmeniz benim beğenmememi etkilemediği gibi tam tersi bir durumda sizin için söz konusu. Böyle bir roman, benim gibi okuma zevki olanlar için zaman kaybı.
Bu kitabın nasıl 4,03 gr puanı olabilir kafayı yiyorum paramın boşa gitmesini bir kenara bıraktım yaşadığım hayal kırıklığı,nefret ettim hayatımda ilk kez bir kitaptan bu kadar tiksindim yazar böylesine bir konuyu nasıl bu kadar boş karakterlerle harcayabilir anlamıyorum yazdıktan sonra kimse demedi mi kim bu kitabı basma kararı aldı ve 4,03 puan ile 140.000 okunması olabilir kafayı yemek üzereyim.
Seda
Herkesin zevki farklıdır. Ama ne çok zevksiz varmış dedim o puanı görünce.
Yorumun müko olmuş, ben okumadan iade ettim kitabı haha :D
Seda
Tugce D.Tugce D. Onu bilemiyorum. Bazen garip bir şekilde sonraki kitaplar güzel olabiliyor ama burada yazardan kaynaklı bir sıkıntı var. Karakterler tutarsız. Kadın kendini geliştirdiyse ne mutlu. Yok, aynen devamsa senin gibi ben de güzel bir şey beklemiyorum