Puan vermedi·168 syf.····Okunma: 24 Kasım 2023 07:50 Merhaba kolay gelsin kitap sever dostlarim bugün polisiye bir kitap ile karşınızdayız kitapin ismi gibi #ücölüdomuz yani cinayeti anlatan bir kitap.Domuzları karınlarından keserek öldürüp içlerine 5 ceseti ayrı farklı parçalara ayırıp sığdırıp şehrin meydanına bırakılır. Kabil bey yani başkomiserimiz ile Katille olan mücadelesi başlayan Bir kitap. Ama cesed tam ceset olarak değil parça parça halinde konulmuş el ve ayaklar diğer kalanı ise ikinci gün bir kütüphanenin çınar ağacına asmışlar katil kesinlikle yapbozu tamamlayana kadar durmaya niyeti yok gibi .
Cesetlerin geri kalanı da üçüncü gün üç çuvalın koyup Muzeye ait ve eski harp okulunun bahçe kapısı önüne ve arkasına bırakılmıştir . Başkomiser bu cinayetlerle uğraşırken yine beklenmedik üç domuz cinayeti daha çıktı ortaya bu üç domuzun ise başlari olmamasıdır. Daha sonra bir hemşire öldürüp ceseti kefene değil domuz derine sarilmis. Bu üç ölü domuz olduğunu gösteriyor.
Sizce üç ayrı ağaçta farklı bedenler ait üç ceset parçası neyi anlatmak istiyor?
Kalan diğer iki ceset kalmıştı peki o cesetler de ortaya çıkacak mı?
Cesetler tam altı farklı kişilere ait ve hepsi erkek yaşları ise otuz katiller kusursuz planlamalar yapacak kadar zeki mıydı?
Cinayete kurban gidenlerin kimlik bilgileri nelerdi?
Derisi yüzülmüş üç ölü domuz hangi cinayetlerin bir parçası olacaktı.
Öldürenler kimdi? Niye kimse kayıp başvurusunda bulunmuyor?
Sizce Başkomiser Kabil bey katili yakalacak mı?
Katil Üc domuzu öldürüp neden insan bedeni domuzun içine koyup diker?
Ve koskoca araziler dururken neden şehrin meydanına bırakılır?
Katilin burada ne cevap veriyor sizce ?