Tongue Fu
2023 23. kitabı
Okunma: 03 Ekim 2023 12:04
sözlü dövüş sanatı sayfa sayısı: 289 tür: felsefe-düşünce, psikoloji, kişisel gelişim, insan ve toplum. Haluk TATAR ın önerisi üzerine okumuştum. iyi ki okumuşum Kitap, bize savunmanın sözlü biçimini ve zor insanlarla çatışmalarımızı nasıl önleyeceğimizin üzerinden gidiyor. Amaç, psikolojik bir saldırıyı etkisiz hale getirmek. Kitap, çok başarılı benim için güzel bir deneyim oldu, kitabı not alarak okudum ve günlük yaşantıma da uygulamaya çalıştım. Kelimelerin gücü biz farketmesekte insanları kırabiliyor. "Ama"yı çok kullanan biri olarak, daha az kullanır oldum artık "ama" yerine "ve" yi kullanmayı öğrendim, bu şekilde daha sağlıklı bir iletişim kurduğumu fark ettim. Ama çatışmayı kışkırtır, ve önler. Ama öfkendirir, ve yatıştırır. Bundan böyle söylenenleri birleştirmek için ve'yi kullanın. O zaman, karşıt fikirlerinizi konuşmayı münazaraya çevirmeden tartışabilirsiniz* Daha fazlada uzatmadan kitabı kendini geliştirmek, iletişimde daha iyi olmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum, iyi okumalar
Tongue FuSam Horn · Boyner Yayınları · 20165,8bin okunma
1 +1'leme