Gönderi

Size de oluyor mu kitapsever dostlarım?
Bu günlerde herkes gitmek istiyor Küçük bir sahil kasabasına Bir başka ülkeye, dağlara, uzaklara... Hayatımdan memnun olan yok. Kiminle konuşsam aynı şey... Herşeyi, herkesi bırakıp gitme isteği. Can Yücel.
··
31 Gösterim
13 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Ncr️
Gönderi Sahibi
Sait Faik Abasıyanık'ın sözü geldi aklıma "Ve denize bir dakika durup bakmaya vakitleri olmadığını söyleyen bu insanlar, ne zevksiz mahluklardı."
Deniz kenarında küçük bir kulübede kitaplarla yaşamak...ne kadar güzel olurdu şimdi .
Bırak yaşamayı bir hafta yeter bana yeter ki herkesten biraz uzak yaşayayım
Olmayacak şeyi düşünmeyi istemiyorum. "Gidip ne yapacağım ya sıkılırım ben tek başıma" diye kendimi avutmayı seviyorum.
Ncr️
Gönderi Sahibi
Tek başına gitme sen de :-)
Hayır. Hayatımdan, yaşadığım herden, yaşayış biçimimden her zaman sonuna kadar memnun oldum. Bana sorarsanız memnun olmamak mantıksız. Bunun devamında "Dert nedir?" Gibi sorular ve cevapları var tabii ki.
Ncr️
Gönderi Sahibi
Bizim gibi üniversiteyi bitir işsiz kal üzerine bin tane daha dert eklensin o zaman anlarsn bizi :-)