Merhaba arkadaşlar. Önerebileceğiniz kaliteli sesli kitap dinleme uygulaması varmı? (Sağlık nedeniyle bir süre için gözlerimi dinlendirmem gerekiyormuş. Ama kitapsız bir hayat düşünemiyorum 😔)
4 +1'leme
2.766 Gösterim
Öncelikle geçmiş olsun Benim size farklı bir önerim olacak efendim iki mobil uygulama tavsiye edeceğim Bu uygulamaları kullanırken internete bağlı olmak gibi bir durumda yok. Kotanızdan internet paketinizden götürmüyor. 👇 1-ReadEra play.google.com/store/apps/deta... (Bir defalığına 50₺ gibi bir ücret ödüyorsunuz ) 2-Zen Sesli okuma play.google.com/store/apps/deta... Bu uygulamaların ücretsiz sürümüde işinizi görür ben her iki uygulamanın pro sürümünü kullanıyorum ReadEra önceden sesli okuma özelliği yoktu şu an var ikincisine gerek kalmiyor PDF,EPUB,WORD,KINDLE,MOBİ Kitapları hem okuyabiliyorsunuz hemde sesli okutturup dinleyebiliyorsunuz. Iki tanede e-kitap sitesi öneriyim Benim en çok istifade ettiğim 1-e-kitap.site/tr 2-Anna'nın arşivi birbuçuk milyon ekitap mevcut Iyi okumalar tr.annas-archive.gs/3
Teşekkür ederim hocam. Emeğinize sağlık ☺️☕📚
Çok geçmiş olsun hocam adınıza üzüldüm Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Çok sağ olun hocam. Amin 🙏
Çok çok geçmiş olsun 💐 Kitapyurdu sesli kitap uygulamasını kullanmıştım 👍🏻 zengin içerikli, Storytel yazılmış zaten ☺️
Nefise 🥰
Çok geçmiş olsun.🌺
Teşekkür ederim 🥰
Geçmiş olsun adaşım😔
Teşekkür ederim güzellik 🥰😕
Allah şifa versin. Önerilerin bir kısmını bende önerecektim. Baktım arkadaşlar önermiş, dua etmek düştü bize de.🙂
Amin. Teşekkür ederim. Bu da güzel ki. ☺️☕📚
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. YouTube'da gerçekten çok içerik var. Storytel bir dönem kullandım. Ancak yetersiz bence.
Teşekkür ederim Şeyma hanım 📚☕evet baktım yetersiz malesef 😕