2023 70. kitabı
Bu seriye olan beklentim çok çok yüksek ve ilk kitabı çok sevmiştim ve Knox'un hikayesini çok merak ediyordum. Sonunda onu okuyabildim. Kitabın başından sonuna kadar o kadar kusursuz bir karakter olarak yazılmış ki tek bi eksisi olmaz mı bir adamın be aşık oldum resmen. Eski sevgilisiyle yaşadığı bir sorun yüzünden yolları ayrılıyor ve yaşadığı yaşadığı olay yüzünden küçük bebeklere yaklaşımda sorun yaşıyor bu onu derinden etkiliyor. Beş sene sonra falan da hop diye Memphis ve minik oğlu hayatına giriyor. Ve ilk önce bebeğe aşık oluyor Memphis kadar güçlü bir karakter okumak harikaydı. Çok güçlü bir anneydi, çocuğu için tüm servetinden vazgeçip dünyanın öbür ucuna yeni bir hayat için taşınıyor. Her olaydaki tavrına hayran oldum. Günler geçtikçe Memphis ve Knox arasındaki gelişen bağ harikaydı. Bir de sorunları beraber çözmeye çalışmaları birbirlerinden sır saklamamaları ve birbirlerine olan güveni. Ya bir kitapta daha ne isteyebilirim ki. Doyamadım resmen onlara. Her yönden beni tatmin eden bir kitap oldu. Serinin devamını sabırsızlıkla bekliyorum. 5/5
Juniper TepesiDevney Perry · Ren Kitap · 20231,322 okunma