2023 108. kitabı
Okunma: 28 Kasım 2023 09:47
Selam millet Tam bir aile dramı kitabıyla geldim Pınar Özmen ile birlikte okuduk Yeni yazarlar keşfetmeyi seviyor musunuz? Kitabın Konusuna Gelecek Olursak • Asil, on sekiz yaşındadır ve ailesiyle yaşamaktadır. • Bahar’dan ayrılmak zorunda kalmıştır ve bir yıldır acısı devam etmektedir. • Tüm bunlara ek babası Barbaros’un işkolikliği yüzünden aile içinde de sıkıntı yaşanmaktadır. • Barbaros, yeni bir holding’te işe başlar ve kendine yeni bir düşman kazanır. • Çünkü Selim, babasının gözünde yükseleceğine Barbaros yüzünden düşmektedir. • Ve Selim’in hırsı herkesi etkileyecek yollara başvurmasını sağlıyor. Kitabın Yorumuna Gelecek Olursak • Puanım 4/5 • Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen kalemi akıcıydı • 200 sayfalık bir kitap olduğu için bir günde bitti ama yine de yazı puntosu bana göre bir tık küçük geldi • Kitabın yarısından itibaren polisiye evrildi diyebilirim • Asil, tam gelişme çağında gibi görünse de oldukça sorgulayıcı bir yapıya sahip. • Kitap biraz ters köşelerle doluydu ki bu sevdiğim bir yönü oldu. • Barbaros’un bu kadar ailesini hiçe sayarak işkolik olmasına ise ayrı bir uyuz oldum Sizlere alıntı bırakarak kaçıyorum #alıntı Nefret, zayıf yönleri saklar. Bilirsin insanlar zayıf yönünü bulduğu zaman topyekün saldırır. "O hep gözümün önüne geliyor. Onu görmemeye çalışsam da sanki göz kapaklarımın içine yapıştırılmış bir fotograf gibi." “Unutma da zaten. Elinde kalan tek sey hatıralar. Onlara sahip çık."
Buz KafesiBilgehan Tepeli · Oleksa Yayınevi · 202359 okunma