Puan vermedi·248 syf.····Okunma: 01 Aralık 2023 12:44 Polisiye sevenler buraya. Yazarın okuduğum ikinci kitabı ve ben kalemini aşırı sevdim. Okuduğum satırlara yer yer sinir krizi geçirsem de merakla ve heyecanla okuduğumu söylemem gerekiyor. Konu iki farklı olayı anlatmasına rağmen sonunda ustaca birleştirilmiş olması dikkat çekiciydi ve yazarın kaleme aldığı herkesin bildiği tarikatlar çeteler dini kullanarak beyin yıkama ve bunlara göz yuman destek veren bazı güçler. Bunları gözler önüne seren yazarımızı tebrik ediyorum.
Ve kısaca konusundan bahsetmek gerekirse; Komiser Suat Zamir kendisi siyasi nedenlerden dolayı çocuk şubeye gönderilmiştir. Bir nevi sürgün. Odasına alışmaya çalışan ve sürekli sıkılan Suat bir gün odasına getirilen Samet adlı çocuk sayesinde büyük bir maceraya atılır. Samet babasının kalbini bir kutuda bulduğunu ileri sürmüştür. Diğer yandan iktidarın göz bebeği olan Cüneyt Canipoğlu’nun kaybolmasıyla emniyet alarma geçmiştir. Birbirinden bağımsız görünen bu iki olay Suat Zamir ve meslektaşları olan Selim ile Beren’in derin araştırmaları sayesinde de bizi iki inanılmaz olayı tek bir sonuca götürmemizi sağlıyor. Bir an olsun elinizden bırakamayacağınız bu kitabı okumanızı şiddetle tavsiye ederim.