·304 syf.····Okunma: 10 Aralık 2023 23:04 Şu an Güç Mevsimi serisinin devam kitabı olan İntikam Mevsimi’nin yorumunu okuyorsunuz ancak Güç Mevsimi kitabını okumadıysanız ve seriyi okumak istiyorsanız 2. Kitabın yorumu sizin için büyük spoi olur o yüzden okumamanız taraftarıyım
Hamptonlar’ın suikast sonucu ölümünün üzerinden beş yıl geçmiştir. Bu beş yıl içinde Henry ve Daniel Hamptonlar’ın mirasıyla güçlerine güç katmıştır. Öldü sanılan Emma ise İngiltere kraliçesinin desteğiyle yaralı olarak kurtulmuştur. Bu beş yıl boyunca Emily Brightman adıyla yeni bir kimlik ile olarak hayatına devam eden Emma, karşısındaki güç yüzünden yaşadığını ortaya çıkarmaya korkuyordur.
Daniel diye tanıdığımız Dimitri ise emeline kavuşup sonunda Rus devlet başkanı olmuştur. Bu gerçeklerle ve tüm gücüne rağmen saklanmak zorunda olan Emma’nın içindeki intikam duygusu giderek harlanıyordur.
Edward ise ölmeden önce ortağı olan Emma’dan aldığı yüklü miktardaki parayla uzay ve teknoloji alanında hatrı sayılır bir başarı elde eder. Bir şekilde karşı karşıya gelen Edward ve Emily(Emma) karakterlerini ise hiç beklemedikleri bir son bekliyordur.
Aşık olduğu kadın hakkında yanlış bilgiyle ölüm emri veren Edward ise gerçeği öğrendiğinde her şey için çok geç olacaktır.
Ben kitabı severek okudum ancak ilk kitap, 2. Kitaba oran daha dinamikti. İntikam Mevsimi bana bir tık daha durağan geldi. Tabii bunun sebebi değişen hayatların ve durumların okuyucuya aktarılmasıydı. Son 100 sayfa da olaylar o kadar yükseldi ki nasıl bitireceğimi şaşırdım Güç ve iktidar savaşının dozunun arttırıldığı bir okumaydı. 2. Kitabın sonundan sonra 3. Kitabın nasıl başladığı merak konusu. Hızla 3. Kitap olan İhtiras Mevsimini okumaya başlayacağım