1. Tekil
2023 6. kitabı
“Ne kadar güzel olduğumu anladığımda Artık o kadar güzel değildim .” Satırlarıyla başlıyor Ela’ nın içsel yolculuğu … Muhafazakar bir ailede yetişmiş , ODTÜ makine mühendisliği mezunu , başarılı ama mutsuz hisseden Ela … Psikiyatr doktorunun psikoloğa yönlendirmesiyle Ela içindekileri dile getirmeye başlar . Ela hayatındaki tüm olumsuzlukların kaynağının ailesi olduğunu düşünüyor . Ve herşey Ela ‘nın kuzeninden gelen telefon ile başlıyor . Kuzeni görücü usulü birisiyle tanıştırmak ister ve Ela bu teklifi kabul eder . Bu tanışma değişimin temellerini atmasının başlangıcıdır aslında . Bu tanışma ile farkındalıklarla , değişim süreçleriyle Ela ‘nın hikayesine eşlik etmeye başlıyoruz. O kadar akıcı , samimi , yalın bir dille kaleme alınmış ki duyguları sizde yaşıyor , hissediyorsunuz . Hatta bazı duygular , yaşanmışlıklar o kadar tanıdık gelecek ki yaşanmışlıklar aklınıza bir bir düşecek . Bana düşündürdüğü en önemli noktalardan biri de içimizdeki kırgınlıklar , yaralar , travmalar çözülmeden mutlu bir hayat yaşama olasılığımızın azaldığı idi . Yazarımızın kalemini ilk kez okuduğum enfes bir eserdi .
1000k
1. TekilZeynep Çamlı · Luna Yayınları · 202116 okunma