Hacettepe Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği kazanmışım :) Hayalim gerçek oldu, sizlerle paylaşmak istedim. Umarım vatanıma, milletime hayırlı bir öğretmen olabilirim. İstediği bölümü kazanan arkadaşlarımı yürekten kutlarım, kazanamayanlar da üzülmesin seneye inşallah hakettikleri yerlere gelirler.
Hayırlı olsun. Başarılarının devamini dilerim. Benim de bu sene olmadi ama seneye marmara alman dili ve edebiyati olucak inşallah
İnşallah başarılar dilerim
Birgün otobüste bir amcayla muhabbet etmiştim (Olay geçen sene şubat ayı gibiydi yanlış anımsamıyorsam). Ülkenin hali hazırdaki durumundan yakınan amca şu cümleyi kullandı, beni çok etkilemişti. Söz o amcaya mı ait yoksa başka bir yerden mi alıntı yaptı bilmiyorum: "Bu ülkede imamlarla öğretmenler işlerini iyi yapmadıkları sürece bir adım dahi ilerleyemeyiz." Güzel bir meslek hayatı ve nice güzel talebeler yetiştirmeniz dileğiyle :))
Sağolun :) Amca haklıymış. Umarım çok kaliteli bir eğitimi olan güzel bir ülke olabiliriz bir gün. Biz çocuklarımızı küçücük yaşlardan yetiskinliğe kadar öğretmenlerimize emanet ediyoruz.Verilen eğitimin kalitesiyle birlikte öğretmenlerimizin de kalifiyeli oluşu eğitimimiz için çok önemli bir faktör. Gandhi'nin de dediği gibi "Gerçek eğitim, kendinden en iyiyi vermekten geçer." Esen kalın efendim.
1 yanıtı göster
Herkes vatana, millete hayırlı hizmet verebilecek makam ve yerlerde çalışsın inşallah.
İnşallah
Tebrik ederim :) meslektaşız bende ingilizce öğretmeni olcam nasipse :)
İnşallah :)
Tebrik ederim bu arada meslektaşız bende Okul Öncesi Öğretmenliği okuyorum :)
En güzel meslek desenize :)
Bu yorum görüntülenemiyor