2023 57. kitabı
Kitabı tam şimdi bitirdim ama ben mi kitabı bitirdim yoksa kitap mı beni bitirdi bilmiyorum. Konusu, olay örgüsü her şeyi bir kenara, KNOX... sen nasıl birisin. Sen nasıl bir erkeksin. Sen kimsin. İnanamıyorum böyle harika bir karakter okuduğuma. İnanamıyorum. Şok içindeyim. Şimdiye kadar yüzlerce kitap, yüzlerce karakter okudum ama şakasız okuduğum EN İYİ erkek karakterdi. Kitabın konusu umrumda değil. Müthişti, harikaydı ama olmasaydı bile umrumda değil. Sadece Knox için bile okuyabilirdim. En büyük pişmanlığım ilk çıktığı gün alıp okumamış olmam ve en büyük mutluluğum geç bile olsa okumaya karar vermiş olmam. Bu kadar büyüttüğüme inanamıyorum??? Ama inanılmazdı. Kitabın konusu zaten çok iyi işlenmişti, Memphis muhteşem bir kadın. Çok güçlü, harika birisi. Okurken inanılmaz mutlu oldum çünkü böyle kadın karakterleri okumaya bayılıyorum. Knox’un ailesi ise... tek bir falsonuz olmaz mı ya. Tek bir kötülük, tek bir “aaa bu olmadı işte” diyebileceğim bir durumunuz olmaz mı ey güzel aile. Oğlunuz ve size dair her şey çok güzel. O kadar duygulandım ki bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum. Minik Drake beni mahvetti. Karşımda gerçekten böyle biri varmış gibi okudum ve sevdim. Knox’un Drake ile olan ilişkisi için cümlelerim yetersiz. Resmen ağladığım ve duvara bakarak ağlamamı durdurup devam etmeye çalıştığım çok kısa ama çok etkili paragraflar vardı. Kitapta yanlış olan, yazılmaması gerekirdi diye düşündüğüm bir olay yoktu ve en güzel kısmı sadece ana karakterler arasında saçma sapan kaoslar oluşturmak için eklenen sahneler yoktu. Müthiş ilişkilere sahip, müthiş etkileyici bir kitap. Umarım herkes gerçek hayatında Knox’unu bulur. Bu kitabı bulduğum için kendimi tebrik ediyorum ve bu kitabı yazdığı için yazara kocaman sevgilerimi iletiyorum. Günümü saatlerimi güzelleştirdi ve aklımda uzun süre unutulmayacak cümleler bıraktı. Bütün bir serinin hızlıca çevrilmesini diliyorum ve çevrilmiş olan diğer kitaba resmen uçarak kaçıyorum. Juniper Tepesi Devney Perry
1000k
Juniper TepesiDevney Perry · Ren Kitap · 20231,321 okunma